Jaguar D-Type

4-187

€ 49,95 incl. btw

Jaguar D-Type

320 pagina's, talrijke afbeeldingen, 24,8x29,2 cm, harde kaft, in mooie doos Duitstalig, Philip Porter 

Let op: vanwege het formaat moet het als pakket verstuurd worden zijn de verzendkosten € 7,25

Meer details

2 Items

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Vergelijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn

Jaguar D-Type

Mooi, snel, succesvol - Jaguar's legendarische sportwagen is drievoudig Le Mans-winnaar, sportwagenicoon en voorloper van de al even legendarische E-Type, kortom: de D-Type is een mijlpaal in de autogeschiedenis.

In dit unieke geïllustreerde boek staat de Jaguar XKD 504 centraal als een schoolvoorbeeld van de Britse sportwagen. Het is het D-type dat het meest wordt gebruikt in de racerij en het eerste exemplaar met de zogenaamde "Long Nose". De internationaal bekende Jaguar paus Philip Porter heeft al vele onderscheidingen ontvangen voor zijn autoboeken.

Hier presenteert hij de Jaguar-racewagen aan de hand van het voorbeeld van wat waarschijnlijk het meest bekende model is met het registratienummer XKD 504. Samen met co-auteur Chas Parker schreef hij een onnavolgbare biografie van de Jaguar D-Type. Hiervoor spraken ze met coureurs, eigenaren, monteurs, ontwerpers, ingenieurs, restaurateurs, liefhebbers en doken diep in verschillende race-archieven en het Jaguar-archief.

Dit nobele luxe volume in een decoratieve cassette is het resultaat van intensief en nauwgezet onderzoek en natuurlijk het resultaat van een gepassioneerde houding ten opzichte van deze unieke racewagen. Beperkt tot 1.000 exemplaren, individueel genummerd!

Wanneer laatst besteld maart 2022

Gerelateerde producten

Customers who bought this product also bought:

Categorieën

Succesvol toegevoegd aan vergelijken