Privacyverklaring Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F.

Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F., gevestigd aan Langeboomsestraat 12 7046AA Vethuizen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Marc Wissink is de functionaris gegevensbescherming van Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F., hij is te bereiken via info@wispaoldimters.nl .

Persoonsgegevens die wij verwerken

 •          Voor- en achternaam
 •          Adresgegevens
 •          Telefoonnummer
 •          E-mailadres
 •          Bankrekeningnummer
 •          IP-adres

Waarom Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F.  gegevens nodig heeft

 •          Het afhandelen van uw betaling
 •          Verzending van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
 •          U te kunnen bellen of emailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 •          U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 •          U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
 •          Om goederen en diensten bij u af te leveren
 •          Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld, Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wispa Oldtimer Tractoren verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afsprak over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Inzage en wijzigingen van uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u recht om uw toestemming in te trekken, bezwaar te maken tegen bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Beveiligen

Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt de passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F. via info@wispaoldtimers.nl.

Contactgegevens

Wispa Oldtimer Tractoren V.O.F.

Langeboomsestraat 12

7046 AA Vethuizen

info@wispaoldtimers.nl

06-20363059

 


Succesvol toegevoegd aan vergelijken