Nieuw

IHC/Case IH 2014 – Informationen

IHC/Case IH 2014 – Informationen

1-161

€ 9,00 incl. btw

€ 19,90 incl. btw

-€ 10,90

IHC/Case IH 2014 – Informationen

144 pagina's, 18x24 cm, harde kaft, Duitstalig, Buschmann/Ditmer

Meer details

1 Item

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Vergelijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn

IHC/Case IH 2014 – Informationen

In de editie van 2014 van dit boek krijgt de lezer inzicht in het verleden en heden van de wereldwijde groep die zich al meer dan 100 jaar inzet voor de behoeften van de landbouw: van de geschiedenis van de eerste 25 jaar van de Neuss IH-fabriek tot een Turkse tractor met IH-logo en het decoderen van de talrijke Neuss graanbindmiddelen tot de presentatie van de nieuwste Case IH "Steiger Quadtrac" tractor met 670 pk.

Een wereldkaart toont de voormalige wereldwijde bezorgactiviteiten van de fabriek uit Neuss am Rhein. Anekdotes uit de fabriek zijn reden om te grijnzen. Het boek bevat ook niet eerder gepubliceerde feiten en afbeeldingen, zoals: B. de ontwikkeling met obstakels van een trekker tot aan de serie-release. Ook is het interessant om 100 PK machines van toen en nu met elkaar te vergelijken. De ontwikkeling van de tractorbouw in de afgelopen decennia wordt hier heel duidelijk.

Verzamelaars van modellen, brochures en promotieartikelen krijgen een presentatie van nieuwe modellen, een overzicht van de brochures uit 1934 en de promotieartikelen uit 1972. Voor wie geïnteresseerd is in geschiedenis komt ook de vraag aan de orde welke fabriekskranten er destijds verschenen.

Gerelateerde producten

Categorieën

Succesvol toegevoegd aan vergelijken